Το αιγινήτικο φυστίκι στις παραδοσιακές συνταγές .

teta2

Εγινε την Παρασκευή 29 Μαίου 2009 η παρουσίαση του βιβλίου με τον τίτλο » Παραδοσιακές συνταγές με φυστίκι Αιγίνης» που εκδόθηκε από την Τέτα Γρίζου και με τη βοήθεια της Φλώρας Αλυφαντή του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας και του chef Δημήτρη Κάππου που επιμελήθηκε τις συνταγές. Στην ομιλία τους η κ. Γρίζου και η κ. Αλυφαντή τόνισαν την σημασία του βιβλίου αυτού στην προώθηση του τοπικού μας προιόντος του φιστικιού αλλά και τής Αίγινας γενικώτερα ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τίς γυναίκες της Αίγινας που συνέβαλλαν στην συγκέντρωση των παραδοσιακών συνταγών που με τον τρόπο αυτό διασώζονται και γίνονται κτήμα όλων . Μετά την παρουσίαση του Βιβλίου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικώτατες παρασκευές ( πάντα με φυστίκι Αίγίνης) του chef Δημήτρη Κάππου.

TETA

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: